Cikkek

Az alábbiakban olyan írásokat találhatsz, melyek nem fértek be más kategóriákba. Általában nem kötődnek közvetlenül a szerepjátékhoz, vagy egyszerűen csak olyan témában íródtak, melyek általánosabbak a többinél. Ide kerülnek ezeken felül az irodalmi jellegű írások is.

2009.12.12. MAGUS regények listája (enrawell.wordpress.com) [Készítette: Marcus] - Az eddig megjelent MAGUS regények és novellák teljes listája az új oldalon.

2009.12.12. MAGUS kiadványok listája (enrawell.wordpress.com) [Készítette: Marcus] A MAGUS szerepjátékhoz, illetve Ynev világához nyomtatásban megjelent kiegészítők teljes listája az új oldalon.

2005.05.30. A kyr Pusztítókról [Írta: Raon] - Az rpg.hu-n is megjelent, a Kyr Birodalom Pusztítóiról szóló írás rendezett, apró javításokkal ellátott változata.

2006.04.24. Szegedi Tamás: Kiemelkedettek (novella) [Írta: Magus88] - Rövidke írás egy gorviki szerelmespár utolsó perceiről - érdekes csavarral a végén.

2007.09.05. Az Út kezdete - az ynevi harcművészetek eredete [Írta: Marcus] - Hiánypótló cikk arról, hogy a Slanek és filozófiájuk hogyan is alakultak ki, illetve hogyan érkeztek Ynevre.